κατασκευη ιστοσελιδων Συνεδριάζουν σήμερα οι σύλλογοι των υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προκειμένου να καθορίσουν……

Σήμερα η απόφαση για την απεργία στα ΑΕΙ κατασκευη ιστοσελιδων Σε νέα 24ωρη απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι

Συνεδριάζουν σήμερα οι σύλλογοι των υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προκειμένου να καθορίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Η Ομοσπονδία Διοικητικών Υπαλλήλων των πανεπιστημίων κήρυξε για σήμερα νέα 24ωρη απεργία, εταιρειεσ για seo εντείνοντας την αγωνία των φοιτητών.

Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ απέρριψε την περασμένη βδομάδα την προσφυγή των υπαλλήλων με την οποία ζητούσαν να ακυρωθεί το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Τα δύο Πανεπιστήμια έχουν, ωστόσο, καταρτίσει πρόγραμμα εξετάσεων και μαθημάτων προκειμένου να μην χαθεί το εξάμηνο.

Στις προθέσεις των διοικήσεων των δύο ιδρυμάτων είναι να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα, με το Καποδιστριακό να έχει ορίσει ως ημέρα έναρξης την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο, και οι εννέα σχολές του ΕΜΠ τελούν υπό κατάληψη από ομάδες φοιτητών, γεγονός που συνιστά ένα επιπλέον εμπόδιο στην έναρξη των μαθημάτων και των εξετάσεων.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη ιστοσελιδων ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμίΑριστοτέλειου πανεπιστημίου<a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, κατασκευη eshop μονοσ μου εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, σημειώσεις διαδικτυακού μάρκετινγκ οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. κατασκευη ιστοσελιδων Η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να δημιουργεί

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα  αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, ψηφιακού μάρκετινγκ η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά  παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Την Τετάρτη 18 Σεπ Τεμβρίου το «Πέρασμα των Μάγων» παρουσιάζεται στο Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος) στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Την συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος): Είσοδος από οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου

Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

πληροφορίες στο τηλ: 210 9760505

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κανάλι μάρκετινγκ συγκίνηση, δύναμη, είναι εύκολη δουλειά ψηφιακού μάρκετινγκ εκρηκτικές διασκευές και  σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.

Με το “Πέρασμα των Μάγων” – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό –  οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου

Artwork: δημιουργια ιστοσελιδασ τιμη Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: κατασκευη eshop μονοσ μου Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης

Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παρ αγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

κατασκευη ιστοσελιδων

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/609630/simera-i-apofasi-gia-tin-apergia-sta-aei/




κατασκευη ιστοσελιδων…

Hit enter to search or ESC to close