προώθηση ιστοσελίδων Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Κάμπελ……

Δεύτερο γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός προώθηση ιστοσελίδων Σκόρερ ο Σαβιόλα

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο 60′. Σκόρερ ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος από πάσα του Κάμπελ.

Στο 64′ ο Τσόρι μπήκε στη θέση του Σαβιόλα για τους «ερυθρόλευκους», κοστοσ κατασκευησ eshop Βολος ενώ στο 63ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ μπήκε ο Βούκιτς στη θέση του Σαλπιγγίδη.

προώθηση ιστοσελίδων eshop κατασκευη Βολος προώθηση ιστοσελίδων Δύο «βήματα» ακόμα και φύγαμε για Βραζιλία

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 57΄ ο Σαλπιγγίδης – Δεν μας έκανε το «χατίρι» η Σλοβακία που ηττήθηκε 2-1 από τη Βοσνία – Με Σλοβακία και Λιχτενστάιν τα δύο τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Σάντος

Τελικά της αρέσει το 1-0. Ακόμα και όταν παίζει μπάλα, κατασκευή eshop Βολος θέλει να την στέλνει μια φορά στα αντίπαλα δίχτυα. Όμως από την στιγμή που πίσω δεν περνάει τίποτα, δημιουργια eshop Βολος αυτό το 1-0 φτάνει. Έφτασε και σήμερα στο Καραϊσκάκης απέναντι στην Λετονία. Με τον Σαλπιγγίδη να δίνει τη νίκη, kataskeyh eshop Βολος την Εθνική να εξασφαλίζει την δεύτερη θέση και να ελπίζει μετά τη νίκη της Βοσνίας στη Σλοβακία, να φτιάξει e-shop; σε θαύμα για την πρωτιά. Όμως και μέσω μπαράζ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει πως μπορεί να πάει στη Βραζιλία, kataskeyh eshop Βολος επειδή ξέρει να παίρνει ματς. Αυτό θα κάνει και στα μπαράζ και θα βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Τόσο απλά…

Με 4-2-3-1 και αιχμή τον Μήτρογλου

Μετά το… χρυσό γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου στο Βαντούζ, seo για eshop Βολος ο Φερνάντο Σάντος άφησε το αγαπημένο του 4-3-3 και στο ματς με την Λετονία κατέβασε την Εθνική με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης έχοντας δεξιά τον Τοροσίδης, Αριστερά τον Τζαβέλλα και κεντρικούς αμυντικούς τους Σιόβα και Παπασταθόπουλο. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μανιάτης και Κατσουράνης με τον δεύτερο να έχει και πιο οργανωτικά καθήκοντα.

Στην τριάδα πριν τον Μήτρογλου δεξιά ήταν ο Σαλπιγγίδης, Αριστερά ο Σαμαράς και στο κέντρο ο Νίνης, κατασκευή eshop Βολος με τον Πορτογάλο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις κάθετες μπαλιές του νυν παίκτη του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/zHE3TCKSXl4″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″> προώθηση ιστοσελίδων Νίνης: «Μου είχε λείψει να παίζω»

Στα παιχ ΕλλάδαΕλλάδας στάθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

Στη σημασία του χρόνου συμμετοχής που πήρε μέσω της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης, μιλώντας στο Mega, αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στη Λετονία. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως οι διεθνείς δεν παύουν να περιμένουν το στραβοπάτημα των Βόσνιων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Στις προπονήσεις και στην προετοιμασία που κάναμε στην Πάρμα οφείλεται η καλή μου φυσική κατάσταση. Ακόμη και πέρσι που δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια μου όταν έπαιζα ένιωθα πολύ άνετα. Μου έχει λείψει να παίζω και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ όπου θα νιώθω σημαντικός». 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/606573/deutero-gol-petuhe-o-olubiakos/




προώθηση ιστοσελίδων…

Hit enter to search or ESC to close