Φυσικά Πετρώματα Σε παιδιά 68 χωρών, κυρίως στο Αφγανιστάν και σε άλλες χώρες της περιοχής και της Αφρικής, διακοσμητικα πλακακια εξωτερικου χωρου δώρισε ο ομογενής Γεράσιμος Γεωργάτος……

Κίνηση ανθρωπιάς για ανάπηρα παιδιά Φυσικά Πετρώματα Ομογενής στην Αυστραλία προσέφερε 26.000 αναπηρικά αμαξίδια

Σε παιδιά 68 χωρών, κυρίως στο Αφγανιστάν και σε άλλες χώρες της περιοχής και της Αφρικής, δώρισε ο ομογενής Γεράσιμος Γεωργάτος περισσότερα από 26.000 αναπηρικά αμαξίδια.

Ο ιδρυτής του κινήματος «Wheelchairs for Kids», επενδυση τζακιου με ξυλο τιμες πρόσφατα ήταν και υποψήφιος γερουσιαστής του κόμματος WikiLeaks Party του Τζούλιαν Ασάνζ στη Δυτική Αυστραλία, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Ο κ. Γεωργάτος είναι επίσης ιδρυτής της οργάνωσης «Φοιτητές Χωρίς Σύνορα». Ο ομογενής, πανεπιστημιακός και δημοσιογράφος που ασχολήθηκε κυρίως με θέματα των Αβορίγινων, απασχόλησε για πρώτη φορά τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας το 2009 όταν επισκέφθηκε τις φυλακές της Δυτικής Αυστραλίας στο πλαίσιο προγράμματος για τα δικαιώματα των κρατουμένων και ένα αγόρι τού τράβηξε την προσοχή.

Φαινόταν πολύ μικρός για να βρίσκεται σε φυλακή ενηλίκων. Ήταν ο 13χρονος Αλί από την Ινδονησία και η τυχαία αυτή συνάντηση ήταν το έναυσμα για την αποκάλυψη μιας πρωτοφανούς υπόθεσης παράνομης κράτησης ανήλικων προσφύγων. Ο αγώνας του Γεωργάτου κράτησε τρία χρόνια, αλλά οδήγησε στην απελευθέρωση περισσότερων από 100 παιδιών.

Η ανθρωπιστική δράση του (οι γονείς του έφυγαν από την Κεφαλονιά για την Αυστραλία τη δεκαετία του ‘50), αγκωναρι η ενασχόλησή του με τα δικαιώματα των Αβορίγινων και ο αγώνας του υπέρ της διαφάνειας στη διοίκηση, προκατ εκκλησακια τιμεσ τον έχουν φέρει πολλές φορές αντιμέτωπο με τις Αρχές.

«Εγώ έχω οδηγηθεί στα δικαστήρια πολλές φορές για ρεπορτάζ και έχω δώσει τις μάχες μόνος μου» δήλωσε πρόσφατα και πρόσθεσε: «Καμιά φορά επενδυσεισ τοιχων με πετρα λένε ιδεαλιστή. Δεν με πειράζει…».

Φυσικά Πετρώματα Φυσικά Πετρώματα Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, plakes pezodromiou παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, πετρα καρυστου γκρι έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

Φυσικά Πετρώματα Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», προκατ εκκλησακια τιμεσ είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: πλακακια για σκαλεσ εξωτερικου χωρου Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, πετρινα πατηματα κηπου εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), πλακακια σκαλας πρακτικερ Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/609657/kinisi-anthropias-gia-anapira-paidia/




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close