Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Πραγματική σουρεαλιστική εικόνα παρουσιάζουν τα κανάλια της Βενετίας που είναι άδεια από τα πλωτά ταξί που συνήθως……

Απεργούν τα ταξί στην Βενετία Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Δείτε τις εικόνες των άδειων καναλιών της πόλης

Πραγματική σουρεαλιστική εικόνα παρουσιάζουν τα Κανάλια της Βενετίας που είναι άδεια από τα πλωτά ταξί που συνήθως κατακλύζουν κάθε σπιθαμή της λιμνο θάλασσας που περικλείει την μοναδική ιταλική πόλη.

Η απόφαση για απεργία πάρθηκε από το συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών ταξί της πόλης, που αντιτίθενται στην απόφαση του Δημάρχου να επιβάλλει ωράρια στις μετακινήσεις.

Η απόφαση σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου της Βενετίας, ήταν αναγκαία για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στα Κανάλια.

Στην πόλη πλέον έχουν άδεια κυκλοφορίας μόνο τα Μέσα που παρέχουν αναγκαίες υπηρεσίες, όπως τη μεταφορά γάλατος, Αγγονάρια εισαγωγής φαρμάκων, φυσικη πετρα για επενδυση εξωτερικου τοιχου τιμες φαγητό για τα σχολεία και τις εστίες, πλακακι βοτσαλο εξωτερικου χωρου μετακινήσεις που πραγματοποιούν μόλις δέκα πλωτά ταξί.

Δείτε τις εικόνες με την άδεια από κυκλοφοριακό κομφούζιο Βενετία…

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, πέτρα τοίχου ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

– Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

– Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. – Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, τεχνητη πετρα καρυστου προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, αύριο, θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, πετρα κομμενη τιμη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/608398/apergoun-ta-taxi-stin-venetia/




Πλάκες και Πέτρες Πηλίου…

If you have any sort of inquiries concerning where and how you can make use of Αγγονάρια εισαγωγής, you could contact us at our web-page.

Hit enter to search or ESC to close