προώθηση ιστοσελίδων Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Κάμπελ……

Δεύτερο γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός προώθηση ιστοσελίδων Σκόρερ ο Σαβιόλα

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο 60′. Σκόρερ ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Κάμπελ.

Στο 64′ ο Τσόρι μπήκε στη θέση του Σαβιόλα για τους «ερυθρόλευκους», seo για eshop Βολος ενώ στο 63ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ μπήκε ο Βούκιτς στη θέση του Σαλπιγγίδη.

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία  και για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, κατασκευή eshop Βολος που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Emirates, κατασκευή eshop Βολος μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.grΠαραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, να φτιάξει e-shop; σύμφωνα με πληροφορίες, eshop κατασκευη Βολος ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, eshop κατασκευη Βολος δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, kataskeyh eshop Βολος η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».

προώθηση ιστοσελίδων

source: κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/606573/deutero-gol-petuhe-o-olubiakos/




προώθηση ιστοσελίδων…

Hit enter to search or ESC to close