τσιμεντοπλακες εξωτερικου λατομειο αλλιως εκκλησακια κηπου πετρινα τιμες χωρου τιμες Πλάκες και κυβολιθος τιμη πέτρα εξωτερικού χώρου Πέτρες Πηλίου Προς συμφωνία στην κυβέρνηση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων”

Προς συμφωνία στην κυβέρνηση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

Τη νέα πρόταση για τον φόρο ακινήτων, συζήτησαν σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτ ροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Θανάση Μπούρα, «από τη συζήτηση προέκυψε ότι το νέο σχέδιο ενσωματώνει τη συντριπτική πλειονότητα των προτάσεων που υπέβαλαν οι βουλευτές της ΝΔ και οδηγεί σε ένα ριζικά αναμορφωμένο σύστημα φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας. Ένα σύστημα πιο δίκαιο, πιο αντικειμενικό, πιο αναλογικό, πιο προοδευτικό και πιο ρεαλιστικό». Όπως, εξάλλου, αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι βουλευτές της ΝΔ θα συνεχίσουν να συμμετέχουν ουσιαστικά στην περαιτέρω επεξεργασία και ολοκλήρωση του σχεδίου νόμου».

Σήμερα, επίσης, συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές έλεγαν ότι η πρόταση ενσωματώνει το σύνολο των παρατηρήσεων που είχαν κάνει, επισημαίνοντας ότι «όταν πιέζουν, καταφέρνουν αποτελέσματα».

Όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ μετά τη συνεδρίαση, η τελική τοποθέτησης τη ΚΟ θα γίνει μετά «την επεξεργασία της νομοτεχνικής διατύπωσης του σχεδίου αυτού και των παραδειγμάτων που θα αποδεικνύουν τις αλλαγές που επιτεύχθηκαν, καθώς και των προβλεπόμενων απαλλαγών και μειώσεων όπως έχει προταθεί (αύξηση των εισοδηματικών κλπ κριτηρίων για τις εκπτώσεις, απομειώσεις και απαλλαγές)».

Η πρόταση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Η πρόταση στην οποία συμφωνούν οι ΚΟ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και θα αποσταλεί στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη  Στουρνάρα για το τελικό «OK», προβλέπει: 

– Αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 300.000 ευρώ, σύμφωνα με την αντικειμενική αξία του ακινήτου. Αυτό αφορά κάθε άτομο ξεχωριστά.

– Μείωση του φόρου και στα οικόπεδα εντός σχεδίου, που σε κάποιες περιπτώσεις θα φτάσει το 80%.

– Μείωση στα ηλεκτροδοτούμενα κτίρια μεσοσταθμικά έως και 16%.

–  Μείωση για τα αγρο Τεμάχια.

–  Απαλλαγές και εκπτώσεις φόρου βάσει εισοδηματικών κριτηρίων.

Στο προηγούμενο σχέδιο νόμου είχε -γενικό- αφορολόγητο όριο 7.000 ευρώ (σε ό,τι αφοράτα εισοδηματικά κριτήρια) και οι δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες προτείνουν να αυξηθεί σε 9.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 1.000 ευρώ ανά παιδί.

Με βάση την πρόταση των βουλευτών, ο στόχος είσπραξης είναι 2,650 δισ. ευρώ, έναντι 2,9 δισ. ευρώ που είναι ο επίσημος στόχος για τα έσοδα από τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Διαβάστε επίσης:

Διπλό χαράτσι θα πληρώσουν το 2014 οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Εκ του μηδενός ο φόΚΟ ΠΑΣΟΚΠΑΣΟΚ: Ουσιαστικές αλλαγές στο προσχέδιο του ΥΠΟΙΚ

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της επενδυση πετρας εσωτερικου χωρου ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Γρανιτης γκρί Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

source: http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/370055/pros-symfonia-stin-kyvernisi-gia-ton-eniaio-foro-akiniton




Πλάκες και Πέτρες Πηλίου…

Hit enter to search or ESC to close