Πλάκες πλακοστρωση αυλης τιμες και Πέτρες Πηλίου πλακακι πετρα ποδιες παραθυρων εξωτερικου χωρου Αποτροπιασμός: πετρες τοιχου Πολτοποιήσαν Πλάκες Καρύστου σκύλο επενδυση εξωτερικου τοιχου με πανελ επειδή δεν κατέβαινε διακοσμητικα πανελ τοιχου σπιτια με πετρα εξωτερικα πρακτικερ απο κάδο!”

Αποτροπιασμός: Πολτοποιήσαν σκύλο επειδή δεν κατέβαινε απο κάδο! Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

Σύμφωνα με καταγγελία του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων, σήμερα το πρωί το απορριμματοφόρο με αριθμό ΚΗΗ 4856 του Δήμου Πατρέων πήρε μαζί με τα σκουπίδια στον κάδο που τα πολτοποιεί και ένα ζωντανό σκυλί!

Όλα αυτά συνέβησαν μπρος στα έκπληκτα μάτια των παιδιών ενός γειτονικού σχολείου, τα οποία είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου και μαζί με τους γονείς τους άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς για να το σώσουν.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου είχαν δει το ζώο και όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά ο ένας εξ αυτών άρχισε να μιλά με το ζώο:

«Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις» του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα. Οι γονείς άκουσαν το ζώο να ουρλιάζει. Σημερα το μεσημέρι ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων θα καταθέσει μήνυση κατά των υπαλλήλων και παντός υπευθύνου.

Ο δήμαρχος της <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡάς, αφού ενημερώθηκε για το θέμα, διέταξε την άμεση διενέργεια ΕΔΕ και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Ζήτησε μάλιστα να γίνουν όλα σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο και να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

Πηγή: thebest.gr

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Εκπαιδευτικό… μανιφέστο Ρεπούση με «ουδετερόθρησκα» σχολεία

“Νεκρή” η αρχαία ελληνική γλώσσα, δεν προσφέρει τίποτε η διδασκαλία της, επιμένει η βουλευτής – Υποστηρίζει ότι έγινε στόχος γιατί πάει κόντρα στο ρεύμα και δεν “κλείνει” το μάτι στους Μητροπολίτες

Το εκπαιδευτικό της μανιφέστο παρουσίασε η κυρία Μαρία Ρεπούση στην Βουλή επισημαίνοντας την ανάγκη να ξαναγραφεί η ιστορία ώστε να αποφορτιστεί από εθνικά στοιχεία και να δημιουργηθούν «ουδετερόθρησκα» σχολεία. Σημείωσε δε ότι η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι «νεκρή», δεν πρέπει να διδάσκεται στους μαθητές καθώς δεν τους προσφέρει τίποτα.

Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι χαρακτηρίστηκε ως «εθνομηδενιστής» γιατί «τόλμησε» να πάει κόντρα στο ρεύμα ενώ άλλοι προτίμησαν να «κλείνουν το μάτι σε Μητροπολίτες και να επενδύουν σε εθνολαϊκισμούς».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος λέγοντας ότι «τα αρχαία ελληνικά δεν είναι νεκρή γλώσσα. Τα Λατινικά είναι. Η αρχαία ελληνική συνεχίζει, μιλιέται, εξελίσσεται επί 3.000 χρόνια. Ακόμα και κορυφαίοι δημοτικιστές δίδασκαν την αρχαία ελληνική…».

Πιο αναλυτικά, η <a href="http://www.hellenicparliament.gr/Voulef<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα νέα Γενικά και Τεχνικά Λύκεια στην Βουλή είπε ότι σύμφωνα με το νομοσχέδιο «τα αρχαία ελληνικά διδάσκονται υποχρεωτικά 11 στις 34 ώρες σε όλη την ομάδα προσανατολισμού για ανθρωπιστικές σπουδές. Η φυσική διδάσκεται 6 ώρες στις θετικές επιστήμες. Αυτό είναι ακραία αντίληψη της Πολιτείας και αποδεικνύει την προσήλωση που δίνει στην αρχαία ελληνική γραμματεία…».

Πρόσθεσε πως «νεκρές γλώσσες είναι όσες δεν ομιλούνται σήμερα στις κοινωνίες. Στις νεκρές γλώσσες ανήκουν τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικές. Τι θέλει τώρα η ελληνική Βουλή; Να εξαιρέσει τα αρχαία από τις μη ομιλούμενες γλώσσες, επικαλούμενη την αρχή της συνέχειας;»

Πρό ΤΕΙνε πως η Πολιτεία πρέπει να επενδύσει στα μουσεία, στις τέχνες και τον πολιτισμό ενώ κάλεσε το κοινοβούλιο «να αλλάξουμε όλοι νοοτροπίες. Να μην επενδύουμε στον εθνολαϊκισμό εμποδίζοντας επιστημονικές μελέτες. Να μην κλείνουμε το μάτι σε Μητροπολίτες για μικροπολιτικά παιχνίδια».

Υποστήριξε ότι το σχολείο πρέπει να είναι «ουδετερόθρησκο» και πρό ΤΕΙνε να γίνει μετάβαση από την «εθνική» ιστορία στην ευρωπαϊκή. Πάτρα: Κατάληψη αντιεξουσιαστών σε ραδιοφωνικό σταθμό

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις και διαμαρ τυρίας για την εκκένωση του παραρτήματος, του χώρου στο ΤΕΙ και του Μαραγκοπούλειου

Κατάληψη στον Πατρινό ραδιοφωνικό σταθμό Mojo Radio, σε ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις και διαμαρ τυρίας για την εκκένωση του παραρτήματος, του χώρου στο ΤΕΙ και του Μαραγκοπούλειου, πραγματοποίησαν σήμερα οι αντιεξουσιαστές.

Παράλληλα με την μετάδοση των αιτημάτων τους μέσα από τα ερτζιανά, μοίραζαν στους περαστικούς στην είσοδο του ραδιοφώνου στην οδό Κορίνθου ενημερωτικά φυλ Λάδια.  

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη  στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως συγκέντρωση – μικροφωνική αλληλεγγύης στις καταλήψεις,  ενάντια στην Κρατική Καταστολή των κοινωνικών χώρων Αγώνα. αλληλεγγύη στις Καταλήψεις Παραρτήματος – Μαραγκοπουλείου – Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΤΕΙ Πάτρας – Βαλβείου – Αντιβίωσης – Ορφανατροφείου.

Πηγή thebest.gr

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/370014/apotropiasmos-poltopoiisan-skylo-epeidi-den-katevaine-apo-kado




Πλάκες και Πέτρες Πηλίου…

Hit enter to search or ESC to close