Φυσικά Πετρώματα Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, καλυψη τοιχου Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Υγεία – Οι κίνδυνοι της πρώιμης εφηβείας Φυσικά Πετρώματα Τον ορισμό της πρόωρης ήβης δίνει η παιδοενδροκρινολόγος, πλακακι βοτσαλο εξωτερικου χωρου Επιμελήτρια Α΄ στο Τμήμα Αύξησης και Ανάπτυξης στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Ελπίδα Βλαχοπαπαδοπούλου, καθώς, όπως αναφέρει, τελευταία υπάρχει μεγάλη προσέλευση παιδιών στο νοσοκομείο που έχουν πρώιμη εφηβεία.

«Η έναρξη εφηβείας στα κορίτσια είναι κατά μέσο όρο στα 10 χρόνια, όμως μπορεί να ξεκινήσει στα 8 τους χρόνια. Στα αγόρια, επένδυση εξωτερικού τοίχου κατά μέσο όρο, πετρα σε τοιχο η έναρξη είναι στα 12 χρόνια. Ενδέχεται όμως να ξεκινήσει και σ’ αυτά από τα 9,5».

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Φυσικά Πετρώματα Φυσικά Πετρώματα δήμαρχος Τήλου: ιδεες για δαπεδα εξωτερικου χωρου Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»

Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά

«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Επίσης, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος, τοποθετηση πετρας καρυστου σε δαπεδο η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, πλακες κηπου πρακτικερ η οποία – όπως τόνισε – ακινητοποίησε το πλοίο, πέρυσι το καλοκαίρι, για ενάμιση μήνα, επένδυση εξωτερικού τοίχου μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, πετρεσ για εξωτερικουσ τοιχουσ επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός 

Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις, πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», προκατ εκκλησακια τιμες τονίζει το ΚΚΕ.

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276728&catID=19




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close