Φυσικά Πετρώματα Συνήθεια τείνει να κάνει η ΑΕΚ τα όμορφα μεσημέρια Κυριακής που προσφέρει στους φίλους της. Ο συνδυασμός πολλών γκολ……

Μια ωραία ατμόσφαιρα Φυσικά Πετρώματα Πολλά γκολ, κόσμος στις κερκίδες, ευφορία για το γήπεδο και το μέλλον της ΑΕΚ

Συνήθεια τείνει να κάνει η ΑΕΚ τα όμορφα μεσημέρια Κυριακής που προσφέρει στους φίλους της. Ο συνδυασμός πολλών γκολ, αρκετά καλού θεάματος και πολύ κόσμου στις κερκίδες στο ΟΑΚΑ έρχεται να «δέσει» απόλυτα με το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στην ομάδα με την προοπτική της κατασκευής του δικού της γηπέδου, αγκωνάρι αλλά και την υγεία που αποπνέει για μία ομάδα που σύντομα θα πρωταγωνιστεί όχι στη Γ’ Εθνική, πλακακια για σκαλα τιμεσ αλλά στη Σούπερ Λίγκα.

Το χθεσινό μεσημέρι στο ΟΑΚΑ είχε από όλα τα παραπάνω. Νίκη με 5-0 και πρόκριση στον τελικό του ομίλου της για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής (όπου στις 15 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης και πάλι στο ΟΑΚΑ), περισσότερους από 10.000 φιλάθλους, ανάμεσά τους και πολλές οικογένειες στο ΟΑΚΑ και πολλή αισιοδοξία για το μέλλον.

Στα αγωνιστικά κέρδη, συμπεριλαμβάνεται η επανεμφάνιση του Βαγγέλη Πλατέλλα, προκάτ εκκλησάκια που είχε καλή απόδοση και σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά και το γεγονός ότι η «Ένωση» κρατά απαραβίαστη την εστία της για πέντε σερί ματς, από τις 29 Σεπ Τεμβρίου και το 2-1 επί της Θύελλας Ραφήνας.

Και τώρα… Σάββατο

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ματς της όγδοης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ηλυσιακό. Το παιχνίδι, ιδεεσ για σπιτια εξωτερικα παρότι η ΑΕΚ είναι φιλοξενούμενη, αναμένεται να γίνει στο ΟΑΚΑ και πιθανότατα Σάββατο στις 15:00 (εκκρεμεί η επικύρωση από τις αρχές), καθώς την Κυριακή θα γίνει στο ίδιο γήπεδο ο αγώνας της… ξεσπιτωμένης Καλλονής με τον Πλατανιά για τη Σούπερ Λίγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

Φυσικά Πετρώματα Φυσικά Πετρώματα Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, πλάκα πήλιο παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, εκκλησακια κηπου θεσσαλονικη παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

Φυσικά Πετρώματα Άσαντ: πλακακια εσωτερικου χωρου θεσσαλονικη Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».

Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», τοποθετηση πετρας καρυστου σε δαπεδο ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσικά τα αγνοώ όλα αυτά».

«Είμαι πρόεδρος πωλειται πετρα για χτισιμο να βοηθάω τον λαό της Συρίας», είπε στη συνέχεια ο ‘Ασαντ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι η ελπίδα των Σύρων, όχι των Αμερικανών, κυβολιθη τιμεσ ούτε των Γάλλων.

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές.

«Αν δεν τους ξεφορτωθούμε θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές», είπε και απευθυνόμενος στους Αμερικανούς τόνισε: «Εσείς τι θα κάνατε αν τρομοκράτες από διαφορετικές περιοχές εισέβαλαν στην χώρα σας και σκότωναν χιλιάδες πολίτες;».

«Όταν οι δυτικές χώρες πάψουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και τις μαριονέτες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, το πρόβλημα της Συρίας θα λυθεί πιο εύκολα. Αν οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίζουν την Αλ-Κάιντα ας το κάνουν. Αλλά να μην μιλούν για “επαναστάτες” γιατί οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στην Αλ-Κάιντα».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόεδρος προχώρησε σε δηλώσεις στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, επενδυση τζακιου με πετρα λέγοντας πως η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της ώστε «να μη χυθεί αίμα του συριακού λαού».

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/609664/mia-oraia-atmosfaira/




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close