διακοσμητικη πετρα κυπροσ – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000057.%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1. Φυσικά Πετρώματα Την κατάκτηση 18 βαθμών, αγορα πετρας που θα βελτιώσουν αισθητά τη θέση του στην κατάταξη και θα του επιτρέψουν να δει το δεύτερο μισό της σεζόν……

Απόλυτο και βελτίωση θέλει ο Παναθηναϊκός Φυσικά Πετρώματα Μόνο νίκες στο βατό υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου γύρου

Την κατάκτηση 18 βαθμών, πετρα πηλιου τιμες που θα βελτιώσουν αισθητά τη θέση του στην κατάταξη και θα του επιτρέψουν να δει το δεύτερο μισό της σεζόν με μεγαλύτερη αισιοδοξία, έχει στόχο ο Παναθηναϊκός στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές του πρώτου γύρου.

Ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί πως οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το 6/6, σχιστολιθος καβαλας τιμες αφού το πρόγραμμα είναι βατό. Η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο (το πρώτο ματς κεκλεισμένων των θυρών) και Απόλλωνα, Καλλονή και Λεβαδειακό εκτός έδρας (τους Μυτιληνιούς στο ΟΑΚΑ), κάτι που της επιτρέπει να στοχεύει στο απόλυτο.

Όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό ζητούμενο για την τεχνική ηγεσία, καθώς θέλει να δει βελτίωση και στην εικόνα της ομάδας.

Για την ώρα, πάντως, η προσοχή στρέφεται στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Απών θα είναι ο τιμωρημένος και ταυτόχρονα τραυματίας Κλωναρίδης, ενώ επανέρχεται ο Μαρινάκης, λατομειο πετρασ που από την Τρίτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Φυσικά Πετρώματα Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, εξωτερικη επενδυση τοιχου με ξυλο έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

Φιγκερόα: “Να καταλήξουμε σε συμφωνία”

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, πρεκια πετρινα τιμες ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω”.

Διαβάστε ακόμη

Φυσικά Πετρώματα

source: πετρα δαπεδου αυλησ http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/609655/apoluto-kai-veltiosi-thelei-o-panathinaikos/




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close