προώθηση ιστοσελίδων Αύριο αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή, μέσω Taxisnet, για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για οχήματα και μοτοσυκλέτες…

Από αύριο τα τέλη κυκλοφορίας προώθηση ιστοσελίδων Τη Δευτέρα αναμένεται να «ανοίξει» η εφαρμογή στο Taxis

Αύριο αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή, dimiourgia site Βολος μέσω Taxisnet, δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ Βολος για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για οχήματα και μοτοσυκλέτες, δημιουργια βλογ Βολος όπως είχε δηλώσει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης.

Καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση των τελών είναι η 31η Δεκεμβρίου 2013. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι φορολογούμενοι μπορούν να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας, που αναλογούν στα οχήματα ιδιοκτησίας τους, εταιρεια κατασκευησ ιστοσελιδων Βολος στο τραπεζικό γκισέ προσκομίζοντας το έντυπο που θα εκτυπώσουν από την ειδική εφαρμογή του Taxisnet.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 δεν έχουν μεταβληθεί, σε σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Ωστόσο, όσοι φορολογούμενοι διαθέτουν ΙΧ άνω των 1.929 κυβικών μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 θα καταβάλουν και τον φόρο πολυτελείας του 2013.

Στόχος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είναι τα δύο «ειδοποιητήρια» να δοθούν ταυτοχρόνως στο κοινό, ωστόσο εάν η ειδική εφαρμογή για το φόρο πολυτελείας δεν είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη της εβδομάδος, τότε θα δοθεί πρώτη σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 με βάση τα κυβικά του κάθε ΙΧ έχουν ως εξής:

Από 51 κ.ε. έως 300 κ.ε. 22 ευρώ

Από 301 κ.ε έως 758 κ.ε. 55 ευρώ

Από 759 κ.ε έως 1.071 κ.ε. 120 ευρώ

Από 1.072 κ.ε έως 1.357 κ.ε. 135 ευρώ

Από 1.358 κ.ε έως 1.548 κ.ε. 240 ευρώ

Από 1.549 κ.ε έως 1.738 κ.ε. 265 ευρώ

Από 1.739 κ.ε έως 1.928 κ.ε 300 ευρώ

Από 1.929 κ.ε έως 2.357 κ.ε 660 ευρώ

Από 2.358 κ.ε έως 3.000 κ.ε 880 ευρώ

Από 3.001 κ.ε έως 4.000 κ.ε 1.000 ευρώ

Από 4.001 κ.ε και άνω 1.320 ευρώ

προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

– Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

– Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. – Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, αύριο, δημιουργία eshop Βολος θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, kataskeyh istoselidvn Βολος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

προώθηση ιστοσελίδων Αυξημένες οι τιμές του όζοντος στην Αθήνα

Ξεπέρασαν τα όρια ενημέρωσης – Βελτίωση της κατάστασης αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα

Αυξημένες τιμές του όζοντος στην Αθήνα κατέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης το Δίκτυο Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα το δίκτυο κατέγραψε στον σταθμό των Θρακομακεδόνων υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης, με ανώτερη τιμή στις 4 το μεσημέρι, αυτή των 198μg/m³ 

 

Από το Υπουργείο υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης συνιστάται σε άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, συνίσταται στα παραπάνω άτομα, καθώς και τα παιδιά, αγορα domain Βολος να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, kataskeyh eshop Βολος η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα.

 

Σταδιακή μείωση των τιμών του όζοντος αναμένεται το απόγευμα.

προώθηση ιστοσελίδων

source: dimiourgia site Βολος http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/606500/apo-aurio-ta-teli-kukloforias-/




προώθηση ιστοσελίδων…

Hit enter to search or ESC to close