κατασκευη ιστοσελιδων γιατί το σχέδιο μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι σημαντικό Η παράσταση «Leonardo’s Ring», πώς είναι η δουλειά του ψηφιακού μάρκετινγκ στην οποία το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός πρωταγωνιστεί, σελιδα στο internet Βολος μάρκετινγκ Διαδικτύου κατασκευη και προωθηση ιστοσελιδων Βολος wikipedia έχει καταφέρει να γίνει μείζον θέμα συζήτησης. Ο λόγος ψηφιακού μάρκετινγκ ένας, δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ Βολος απλός και μοναδικός: εταιρειεσ για seo η παράσταση περιέχει γυμνό – τον ίδιο κι άλλους πέντε πρωταγωνιστές…”

Κώστας Φραγκολιάς και Σία: Μια ωραία γκέι ατμόσφαιρα κατασκευη ιστοσελιδων

Η παράσταση «Leonardo’s Ring», στην οποία το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός πρωταγωνιστεί, έχει καταφέρει να γίνει μείζον θέμα συζήτησης. Ο λόγος ένας, απλός και μοναδικός: η παράσταση περιέχει γυμνό – τον ίδιο κι άλλους πέντε πρωταγωνιστές

Σάλος! Λέξη που μπορεί να περικλείσει τις κριτικές, τις αντιδράσεις, τα ανοιχτά στόματα, τα υψωμένα διδακτικού τύπου δάχτυλα, τα απόνερα εν γένει που ακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης «Leonardo’s Ring», η οποία παρουσιάζεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο «Studio Κυψέλης». Για άλλη μία φορά μέρος του αθηναϊκού κοινού συγχέει την αληθινή ζωή με την τέχνη και ρίχνει ένα ακόμη ζουμερό κομμάτι κρέας στο θηρίο της σεμνοτυφίας που γουργουρίζει με ευχαρίστηση μέσα του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εκτός από μια ολόγυμνη παράσταση -συγκυρία ιδανική σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς, μια και δεν απαιτείται αμοιβή στυλίστα-, όπου συμμετέχουν έξι άνδρες ηθοποιοί, οι οποίοι εμφανίζονται επί σκηνής με αδαμιαία περιβολή, το «Leonardo’s Ring» αφηγείται την ιστορία ενός δαχτυλιδιού εξίσου διάσημου με εκείνο του Νιμπελούνγκεν.

Εξι μήνες πρόβες

Το δελτίο Tύπου που συνοδεύει την παράσταση είναι αναλυτικότατο: «Το έργο αφορά στην ιστορία ενός δαχτυλιδιού που ταξιδεύει για να ενώσει και να χωρίσει ανθρώπους από χώρα σε χώρα διαμέσου των αιώνων! Είναι το περίφημο δαχτυλίδι που φέρεται να σχεδίασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, και πέρασε από τα χέρια του Τσαϊκόφσκι, του Οσκαρ Γουάιλντ, του Ροδόλφο Βαλεντίνο, για να καταλήξει στις μέρες μας. Αυτοί που το αποκτούν τι το ιδιαίτερο έχουν και ποια λύση στη ζωή τους δίνεται μέσω αυτού; Οι ηθοποιοί -που επιλέχτηκαν παρουσία του ατζέντη του έργου Γκόρντον Ντίκερσον, ένας από τους “ειδικούς όρους” για το ανέβασμά του και στη χώρα μας- κάνουν πρόβες από τον Μάη».

Συμπέρασμα πρώτο: πέρα από το γεγονός ότι σε τούτη τη χώρα για κάποιον ακατανόητο λόγο κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν πως η τέχνη οφείλει να λογοκρίνεται για να μην εγείρει κολικούς στα χρηστά ήθη, κανείς δεν εκτιμά τον κάματο των ηθοποιών. Εξι ολόκληροι μήνες προβών δεν είναι δα και λίγοι. Πόσο μάλλον με τις ακίδες του θεατρικού σανιδιού να μπήγονται κάθε τόσο στο κορμί των ηθοποιών επειδή είναι γυμνοί. Ποιος είναι εκείνος που θα διαφωνήσει πως η τέχνη θέλει θυσίες;

Βεβαίως, για να είμαστε δίκαιοι, οι αντιδράσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες από τους συντελεστές της παράστασης και ίσως καλοδεχούμενες, αφού το buzz είναι ήδη δεδομένο. Και τι θέλει ένας ηθοποιός για να τραφεί; Μια ιδέα χειροκρότημα και μπόλικο ντόρο. Ηδη από το τρέιλερ της παράστασης, το οποίο είχε κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα, το πράγμα φώναζε. Μεσοαστικό διαμέρισμα. Ο Χρήστος Λιακόπουλος -πρωταγωνιστής της παράστασης- ξαπλωμένος σε ένα διπλό κρεβάτι με τον Κώστα Φραγκολιά να κοιμάται σε εμβρυακή στάση κοιτώντας προς το μέρος του συμπρωταγωνιστή του.

Εκείνος σηκώνεται στις μύτες των ποδιών από το κρεβάτι, φορά το λευκό σλιπάκι του προσφέροντας αφειδώς θέα προς τα οπίσθιά του, και κάθεται ως άλλος σκεπτόμενος του Ροντέν σε μια μπερζέρα αγναντεύοντας το υπερπέραν. Λίγο μετά τον βρίσκουμε να κάθεται προβληματισμένος στο τραπέζι της κουζίνας παρέα με τον καφέ του. Ιερή στιγμή στοχασμού. Το πλάνο αλλάζει, μεταφερόμαστε ξανά στην κρεβατοκάμαρα. Ο Κώστας Φραγκολιάς με ημικαλυμμένα τα οπίσθιά του από το λευκό σεντόνι δέχεται ένα βιαστικό χάδι από τον συμπρωταγωνιστή του και σηκώνεται από το κρεβάτι – ως διά μαγείας αυτός φορά ήδη το λευκό σλιπάκι του. Κατευθύνεται προς το ντους όπου τον περιμένει ο συμπρωταγωνιστής του. Κενό. Στην επόμενη σεκάνς είναι η ώρα του αποχαιρετισμού.

Ο Φραγκολιάς παίρνει το σακίδιό του και την πλούσια κόμη του -εφάμιλλη με εκείνην που είχε οραματιστεί ο Τζεφιρέλι για τον Ρόμπερτ Πάουελ στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»-, κουμπώνει επιδεικτικά το φερμουάρ του παντελονιού του και φεύγει. Σωστά καταλάβατε. Η αφήγηση είναι αρχετυπικά γκέι. Η μουσική υπόκρουση της διασκευής που έκανε η Μαριάννα Τόλη στο «Windmills of your mind» του Mισέλ Λεγκράν αλλά και το σέπια φίλτρο που αγκαλιάζει νωχελικά το βίντεο απλώς επιστεγάζουν τα μηνύματα που σχεδόν παβλοφικά διεγείρουν τη συνείδηση κάθε ομοφυλόφιλου σε τούτη την οικουμένη.

Η φωτογράφηση

Κι ύστερα ήρθε η φωτογράφηση για τους προωθητικούς, διαφημιστικούς λόγους. Εξι γυμνόστηθοι άνδρες με τζιν παντελόνι στο ημίφως, έξι πλήρους τεστοστερόνης άνδρες περιτριγυρισμένοι από όργανα γυμναστηρίου, έξι άνδρες με λευκή πετσέτα στον ιδρωμένο χώρο ενός χαμάμ, έξι άνδρες σε πόζες που αναδεικνύουν τους σκληρά δουλεμένους δικέφαλούς τους. Κι ανάμεσά τους, ο Κώστας Φραγκολιάς. Ενα πρώην μοντέλο που επαναστατεί. Πετά την ντυμένη εκδοχή του και παραδίδεται χωρίς δεύτερη σκέψη (και χωρίς εσώρουχο) στην υποκριτική τέχνη που τόσο τον έλκει. Η συνταγή μοιάζει ιδανική για να συζητηθεί στα media και να αναπαραχθεί στα social media.

Η ομάδα Θεατρίνων Θεατές που ανεβάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εν λόγω κείμενο μοιάζει να έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα της επικοινωνίας. Για το στοίχημα της υποκριτικής, όμως,  μόνο η αυτοψία μπορεί να αποφανθεί. Εχει και μεταμεσονύκτια παράσταση κάθε Παρασκευή. Προσοχή: η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους (στενόμυαλους, πουριτανούς και για όσους στήνουν σεμνότυφο καραούλι έξω από θέατρα).

κατασκευη ιστοσελιδων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό εισαγωγή στο διαδικτυακό μάρκετινγκ Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

κατασκευη ιστοσελιδων

source: http://www.protothema.gr/Stories/article/329181/kostas-fragolias-kai-sia-mia-oraia-gei-atmosfaira/




κατασκευη ιστοσελιδων…

Hit enter to search or ESC to close