πετρινοι τοιχοι, http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000025..html&Page=17. Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Πολύ διακοσμηση τζακιου με πετρα πιθανό είναι προκατ πετρινα το πετρα εξωτερικου δαπεδου ενδεχόμενο να επιστρέψει στην επενδυσεισ εξωτερικων τοιχων ΑΕΚ ο Δημήτρης Σιαλμάς. «Δεν είναι απλά μια ομάδα», επενδυση τζακιου με πετρα τιμες ανέφερε το CNN για την «Ένωση». Δύο σχέδια για το γήπεδο έχει απορρίψει ο Δημήτρης σκαλοπατια εξωτερικου χωρου Μελισσανίδης. 

…”

Επιστρέφει και ο Σιαλμάς; Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Σιαλμάς. «Δεν είναι απλά μια ομάδα», ανέφερε το CNN για την «Ένωση». Δύο σχέδια για το γήπεδο έχει απορρίψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Άλλος ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι πιθανό να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας μετά τους Γεωργέα και Τσιρίλο. Ο Δημήτρης Σιαλμάς προπονείται με την ομάδα εδώ και λίγο καιρό και έχει κάνει ήδη επαφές ώστε να φορέσει ξανά από τον Ιανουάριο την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

Ο 27χρονος έχει μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έφυγε από την Χαζάρ του Αζερμπαϊτζάν. Δεν πρόκειται για κάτι οριστικό, αλλά εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά από τη νέα χρονιά και δεν χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής, καθώς με την παρουσία του στα Σπάτα διατηρείται σε καλή κατάσταση. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

source: http://www.protothema.gr/sports/article/328364/epistrefei-kai-o-sialmas/




Πλάκες και Πέτρες Πηλίου…

Hit enter to search or ESC to close