Φυσικά Πετρώματα Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον πλακες εξωτερικου χωρου τιμες Κόσμο, πλακα πηλιου τιμες πετρεσ για αυλη άμεση ενημέρωση για όλες πλακα πηλιου τιμη τις εξελίξεις, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμες Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας Φυσικά Πετρώματα Πυρκαγιά σε αποθήκη στη βιομηχανική θέση Σκάρπα στον Ασπρόπυργο, πλακα πεζοδρομιου σκρουτζ ξέσπασε, πετρα εξωτερικου χωρου σύμφωνα με συνθετικη πετρα την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο 20 πλακοστρωση εξωτερικου χωρου τιμεσ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, πλακοστρωση κηπου ωστόσο τα πολύ εύφλεκτα υλικά που βρίσκονταν στο εσωτερικό της αποθήκης δυσχέραιναν κατά πολύ το έργο τους. Το θετικό ήταν ότι η περιοχή είναι βιομηχανική ζώνη και η αποθήκη δεν βρισκόταν κοντά σε κατοικίες.

<param value="//www. YouTube-nocookie.com/v/76iYLjVeqKE?version=3&hl=el_GR” name=”movie” />

<embed type="application/x-shockwave-flash" height="315" width="420" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" src="//www. YouTube-nocookie.com/v/76iYLjVeqKE?version=3&hl=el_GR”>

Φυσικά Πετρώματα Φυσικά Πετρώματα Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

Φυσικά Πετρώματα Ένταση στην Κωνσταντινούπολη για το θάνατο του νεαρού διαδηλωτή

Δρακόν ΤΕΙα μέτρα ασφαλείας γύρο από την π ΑστυνομίαΑστυνομίας-διαδηλωτών

Σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων εναντίον εκατοντάδων διαδηλωτών προχώρησε η Αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να διαλύσουν το πλήθος των συγκεντρωμένων, οι οποίοι διαδήλωσαν για τον θάνατο ενός διαδηλωτή χθες στην Αντιόχεια.

Σύμφωνα με μαρ τυρίες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ διέλυσαν το πλήθος από κεντρικό πεζόδρομο με κανόνι νερού. Έχουν στηθεί μπλόκα στην είσοδο της πλατείας Ταξίμ, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι δρακόν ΤΕΙα, καθώς το μόνο που δε θέλει στην παρούσα στιγμή η κυβέρνηση Ερντογάν, είναι να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της διεθνούς κριτικής τιμη πετρας για επενδυση την Αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών.

Ο λόγος της νέας έντασης είναι ο θάνατος του 22χρονου, Αχμετ Ατακάν, ο οποίος σκοτώθηκε χθες το βράδυ στην Αντιόχεια, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Αστυνομία. Ο νεαρός συμμετείχε σε συγκέντρωση στη μνήμη ενός από τα θύματα της καταστολής των αντικυβερνητικών συγκεντρώσεων στην Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.

<iframe width="420" height="315" src="//www. YouTube.com/embed/9XkXJD4OFvw” frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276851&catID=3




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close