Φυσικά Πετρώματα Ενώπιον του ανακριτή στη Λευκάδα θα βρεθούν πετρινεσ κατασκευεσ κηπου σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες που φέρονται ότι συμμετείχαν στην υπόθεση διακίνησης 27 παράνομων μεταναστών διακοσμητικη πετρα κυπροσ μέχρι την Πάλαιρο, επένδυση εξωτερικού τοίχου με πέτρα όπου έχασαν τη ζωή τους δώδεκα Πλάκες σφυριού εξ αυτών σε ιδεεσ για πλακακια σαλονιου ναυάγιο.”

Στον ανακριτή για την τραγωδία στη Λευκάδα Φυσικά Πετρώματα

 

Ειδικότερα συνελήφθησαν ένας 34χρονος αλλοδαπός, ενώ στην περιοχή του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί συνέλαβαν μια 53χρονη. Και οι δύο κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Στο μεταξύ, ο 34χρονος και η 53χρονη μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες, τον 58χρονο αλλοδαπό χειριστή του σκάφους που ανετράπη στην θαλάσσια περιοχή της Παλαίρου και τον 20χρονο που συνελήφθη στην Κωνωπίνα, ως ύποπτος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προσήχθησαν αργά χθες το βράδυ στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Οι έρευνες των λιμενικών και των αστυνομικών συνεχίζονται, ώστε να συλληφθούν δύο ακόμη αλλοδαποί, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές, φέρονται ως οργανωτικά μέλη του κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Διαβάστε επίσης:

<a href="http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/371022/nees-sΤραγωδία με 12 μετανάστεςμετανάστες ανοιχτά της Λευκάδας (pics)

 

 

Φυσικά Πετρώματα Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail Φυσικά Πετρώματα Οι 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση

Τα ονόματα των 439 ατόμων που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, ενώ στην ΕΡΤ ετοιμάζεται συναυλία για τους τρεις μήνες από το “λουκέτο”.

Σημειώνεται ότι τελικά επιλέχθηκε μικρότερος αριθμός από αυτόν που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

“Η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί πρεκια εμφανέστερες οι ανάγκες πετρα για σπιτι σε προσωπικό (… πετρινεσ κατασκευεσ κηπου ). Άλλωστε, δαπεδα εσωτερικου χωρου μέχρι και σήμερα ο πλακα πηλιου τιμες χώρος απασχόλησης των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και της Μουρούζη”, αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ο κ. Μάναλης.

Στο μεταξύ, “αγκάθι” για την κυβέρνηση παραμένει η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Προ ημερών ο υπουργός για τα δημόσια ΜΜΕ, Παντελής Καψής, προειδοποίησε για παρέμβαση του εισαγγελέα.

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/371276/ston-anakriti-gia-tin-tragodia-sti-leykada




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close