προώθηση ιστοσελίδων Μια χελώνα που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε μια αυλή στο Neuried της Γερμανίας υποβλήθηκε

σε επέμβαση……

Η χελώνα που αντί για πόδι έχει μια ρόδα από Lego! προώθηση ιστοσελίδων Βρέθηκε ακρωτηριασμένη σε μια αυλή στην Γερμανια

Μια χελών ΓερμανίαΓερμανίας υποβλήθηκε

σε επέμβαση στην τοπική κτηνιατρική κλινική.

Στη θέση του ακρωτηριασμένου μέλους της, οι γιατροί της τοποθέτησαν μια ρόδα από Λέγκο!

προώθηση ιστοσελίδων Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, εταιρειεσ κατασκευησ ιστοσελιδων Βολος μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, kataskevi istoselidas Βολος τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δημιουργια site κοστοσ Βολος δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατασκευή e-shop Βολος κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, οικονομικεσ ιστοσελιδεσ Βολος χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

προώθηση ιστοσελίδων Οι Κινέζοι τουρίστες ξόδεψαν το 2013 πάνω από 100 εκατ. δολάρια!

Στη δεύτερη θέση οι Γερμανοί με 83,8 τουρισμότουρισμός για πολλές χώρες είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την κρατική τους οικονομία, όπως άλλωστε και για την Ελλάδα. Ποιοί τουρίστες όμως ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους;

Σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, λογότυπο Βολος στην πρώτη θέση έρχονται οι Κινέζοι, κατασκευή e-shop Βολος οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ το 2013 ξόδεψαν στις διακοπές τους 102 εκατ. δολάρια! Οσον αφορά στις δαπάνες των Κινέζων τουριστών σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού καταγράφηκε αύξηση 40% το 2012 σε σχέση με το 2011

Με μεγάλη διαφορά δεύτεροι έρχονται οι τουρίστες από τη Γερμανία, καταχωρηση domain Βολος οι οποίοι ξόδεψαν 83,8 εκατ. δολάρια και τρίτοι οι Αμερικάνοι με 83,5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθούν οι Βρετανοί με 52,3 εκατ., οι Ρώσοι με 42,8 εκατ., οι Γάλλοι με 37,2 εκατ., sxediasmos istoselidon Βολος οι Καναδοί με 35,1 εκατ., οι Ιάπωνες με 27,9 εκατ., οι Αυστραλοί με 27,6 εκατ. Και τέλος οι Ιταλοί με 26,4 εκατ. .

<span class=" Apple-tab-span” style=”white-space:pre”>

προώθηση ιστοσελίδων

source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/606369/i-helona-pou-adi-gia-podi-ehei-mia-roda-apo-lego/




προώθηση ιστοσελίδων…

Hit enter to search or ESC to close