Φυσικά Πετρώματα Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ακανονιστη πετρα καρυστου τιμεσ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Γλαύκου Κληρίδη Φυσικά Πετρώματα Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται σήμερα η σορός του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύλου Κληρίδη. Θα προηγθεί τρισάγιο στον ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου θα εκτίθεται η σορός, προκατ εκκλησα ΒόλοΒόλου.

Φόρο τιμής στον ιστορικό ηγέτη, πετρεσ καρυστου τιμεσ Γλαύκο Κληρίδη, θα αποτίσουν ο πρόεδρος Αναστασιάδης και σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο. Στις 10 το πρωί θα υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων που θα ανοιχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στον ναό της Του Θεού Σοφίας για να προσκυνήσουν τη σορό.

Αύριο, ημέρα της κηδείας, πετρα καβαλασ τιμη θα τηρηθεί δημόσια αργία. Οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια, τα σχολεία και την πρεσβεία της Ελλάδος κυματίζουν μεσίστιες.

Της εξοδίου Ακολουθίας θα προστεί ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από μέλη της Ιεράς Συνόδου και τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Γλαύκος Κληρίδης θα ταφεί δίπλα στη λατρεμένη του σύζυγο Λίλα-Ειρήνη, στο κοιμητήριο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λευκωσία. Επιθυμία της οικογένειας είναι, πετρα για επενδυση εξωτερικου τοιχου τιμες κυπρος αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τη Διερευνητική Επιτ ροπή για τους Αγνοουμένους.

Φυσικά Πετρώματα Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, πέτρα επένδυση εξωτερικού τοίχου εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», τζακια με πετρα είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: σκεπες τιμες Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, πετρεσ καρυστου τιμεσ Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), πετρα καβαλασ τιμη Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: προκατ εκκλησακια 213 0184400,www.mkoapostoli

   Με δείπνο η πρώτη επαφή Ντάουνερ με τους διαπραγματευτές για το Κυπριακό

Ενόψει του νέου κύκλου των συνομιλιών που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο

Άρχισε πριν λίγο το δείπνο που παραθέ ΤΕΙ ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Αλεξάντερ Ντάουνερ στους εκπροσώπους των δύο ηγετών σε εστιατόριο στην νεκρή ζώνη της Λευκωσίας.

Στο χώρο προσήλθε πρώτος ο κ. Ντάουνερ και στη συνέχεια ο σύμβουλος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Οσμάν Ερτούγ και μετά ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στο δείπνο παρακάθεται και η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπατενχάιμ. Είναι η πρώτη τους κοινή επαφή ενόψει του νέου κύκλου των συνομιλιών που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Ο κ. Ντάουνερ αύριο και μεθαύριο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου.

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276853&catID=4




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close