σχιστοπλακες τιμες – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000046.%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%83%20%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%20%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83.html. Πλάκες και Πέτρες Πηλίου «Νούλες χαμηλοβλεπούσες, λασπη για πετρα καρυστου άλαλες, πετρινα εκκλησακια τιμεσ όταν τεχνητη πετρα εξωτερικου χωρου τιμες την παραγωγική βάση της χώρας την κατεδάφιζε η πετρεσ για αυλη καθεστωτική αριστεροσύνη, ακανονιστεσ πετρα χτισιμο τιμες πλακεσ ο πιο ανεύθυνος συνδικαλισμός κι ένας άρρωστος κρατισμός», πλακεσ πεζοδρομιου πρακτικερ αναφέρει το στέλεχος της ΝΔ για μη κατονομαζόμενους συνεργάτες του προέδρου του…”

«Κολλητοί του Τσίπρα μονίμως στον σβέρκο της εξουσίας», γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

«Νούλες χαμηλοβλεπούσες, άλαλες, όταν την παραγωγική βάση της χώρας την κατεδάφιζε η καθεστωτική αριστεροσύνη, ο πιο ανεύθυνος συνδικαλισμός κι ένας άρρωστος κρατισμός», αναφέρει το στέλεχος της ΝΔ για μη κατονομαζόμενους συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω άρθρου του στην Εφημερίδα Δημοκρατία, ο  συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Υπό τον τίτλο «Ο poor Alexis, το φιάσκο της ΕΡΤ και η ήττα στη Βουλή!» αναφέρεται στην απορριφθείσα πρόταση μομφής της Κουμουν Δούρου προς την κυβέρνηση και αφήνει αιχμές για τους συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «κρατικοδιαίτους αριστερούς που τρώγανε σαν μπακακαίοι τις μύγες της διαπλοκής». Σχολιάζει δε πως «παίρνανε μπερντέ, μερτικό από την λεηλασία της χώρας».

Διαβάστε χαρακτηριστικά:

 

«Οι άλλοι, που έχουν τη φωλιά τους χεσμένη, ωρύονται πως τάχα επιτίθεμαι συλλήβδην στον κόσμο της Αριστεράς. Γιατί η κολοβή «προοδευτικιά» αλεπού τις θέλει όλες κολοβές. Τους ”χρήσιμους ηλίθιους” του Σημίτη και των πρεσβειών, την ανακυκλωμένη κολωνακιώτικη και εξαρχειώτικη κρατικοδίαιτη Αριστεράντζα δεν την τιμώ. Κι έχει μερικούς μαζί του ο Αλέξης. Κολλητούς. Τολμούν και μιλούν, αντί να βρουν λαγούμι να χωθούν εδώ και χρόνια. Δεν ντραπήκανε στα Ιμια, δεν ντραπήκανε στους S-300, δεν ντραπήκανε στο Σχέδιο Ανάν, στο ρουφιανιλίκι κατά του Οτσαλάν.

Δεν παίξανε βλέφαρο επί δεκαετίες στον υπερδανεισμό της χώρας, γιατί τρώγανε σαν μπακακαίοι τις μύγες της διαπλοκής. Παίρνανε μπερντέ, μερτικό από τη λεηλασία της πατρίδας. Ξεσκίσανε τα πανεπιστήμια, τα προγράμματα της Ε.Ε., τον κρατικό κορβανά. Αλλά όλα κι όλα, αριστεροί, ρε! Αδέκαστοι. Ασπιλοι. Με αμφιδέξιες τσέπες.

Χωθήκανε παντού με ΜΚΟ κι άλλα κόλπα. Δεν κυβέρνησαν ευθέως, αλλά ήταν μονίμως στον σβέρκο της εξουσίας και στους σκο ΤΕΙνούς διαδρόμους της διαπλοκής. Νούλες χαμηλοβλεπούσες, άλαλες, όταν την παραγωγική βάση της χώρας την κατεδάφιζε η καθεστωτική αριστεροσύνη, ο πιο ανεύθυνος συνδικαλισμός κι ένας άρρωστος κρατισμός.

Γιατί, ναι, η ταπεινή αφεντιά μου δεν είμαι νεοφιλελεύθερος. Εκτός από εθνικό λόγο, θέλω κρατική υγεία, παιδεία, κοινωνικό κράτος. Οχι όμως στο όνομά τους πλιάτσικο και δη από λησταρχαίους που είχαν «εύσημα» από το Πολυτεχνείο και την ν Τεμέκ «αντίσταση» ή τάχα «διανοούμενους» που δεν έχουν προσφέρει στην πατρίδα μισή, τόση δα πρωτότυπη σκέψη, ούτε γραμμάριο μιας νέας ιδέας. Καθηγητάδες, σύμβουλοι, νεροκουβαλητές προπαγάνδας, αναλυτές του φρεντοτσίνο και υπάλληλοι των συγκροτημάτων των νταβατζήδων, κατ’ επάγγελμα «προοδευτικοί» και θρασίμια. Που θεωρούν την ιδιωτική οικονομία εχθρό, τους επιχειρηματίες ταξικούς εχθρούς, τους αστυνομικούς «μπάτσους», τις Ενοπλες Δυνάμεις «φασιστικές» και τον άλλο μεγάλο πυλώνα του έθνους, την Ορθοδοξία, αναχρονισμό».

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Πλάκες και Πέτρες Πηλίου Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Πλάκες και Πέτρες Πηλίου ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

Πλάκες και Πέτρες Πηλίου

source: http://www.protothema.gr/politics/article/328361/kollitoi-tou-tsipra-monimos-ston-sverko-tis-exousias-grafei-o-failos-kranidiotis-/




Πλάκες και Πέτρες Πηλίου…

Hit enter to search or ESC to close