Φυσικά Πετρώματα «Πώς να μεγεθύνετε το μόριό σας». Όχι δεν πατήσατε κατά λάθος κάποιο spam e-mail, παρότι τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που……

Τελικά μετράει το μέγεθος… του ταλέντου Φυσικά Πετρώματα Μεγάλο ποσοστό των ανδρών ανησυχεί για το μέγεθος του μορίου του

«Πώς να μεγεθύνετε το μόριό σας». Όχι δεν πατήσατε κατά λάθος κάποιο spam e-mail, παρότι τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν εκεί αφορούν το θέμα που διαπραγματευόμαστε εδώ.

Μη φοβάστε λοιπόν να διαβάσετε παρακάτω… γιατί αυτά που σας προτείνονται αφορούν ορισμένες μη χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να κάνουν… «θαύματα»!

Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς… μόνο μία φάνηκε να έχει κάποιο αποτέλεσμα… κατά τ’ άλλα μάλλον θα πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω την αυτοπεποίθησή σας!

Οι Marco Ordera και Paolo Gontero, ερευνητές ουρολογίας από το πανεπιστήμιο του Τορίνο στην Ιταλία, μελέτησαν τα αποτελέσματα χειρουργικών και μη χειρουργικών μεθόδων «μεγέθυνσης πέους» που είχαν δημοσιευτεί σε προηγούμενες μελέτες. Οι μισές από αυτές, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Time, αφορούσαν χειρουργικές επεμβάσεις σε 121 άντρες και οι άλλες μισές μη χειρουργικές τεχνικές που δοκιμάστηκαν από 109 άντρες.

Σύμφωνα με τους δύο ερευνητές οι χειρουργικές επεμβάσεις ήταν επικίνδυνες και είχαν «απαράδεκτα υψηλό ποσοστό επιπλοκών». Ωστόσο, οι ίδιοι ανακάλυψαν ότι ανάμεσα στις μη χειρουργικές μεθόδους, διακοσμηση εξωτερικου χωρου αυλησ τουλάχιστον μία φάνηκε να λειτουργεί!

Η «μέθοδος της έλξης», κατά την οποία ένα εξάρτημα τεντώνει το… φαλλό σε καθημερινή βάση, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του ανδρικού μορίου κατά μέσο όρο κατά 1,8 εκατοστά.

Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, στην οποία χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, οι άντρες ανέφεραν αύξηση του πέους τους κατά μέσο όρο κατά 2,3 εκατοστά σε μήκος «σε χαλαρή κατάσταση» και 1,7 εκατοστά όταν ήταν σε στύση.

Ωστόσο, κανείς δεν τα κατάφερε χωρίς… κόπο!

Στην πρώτη μελέτη οι συμμετέχοντες έπρεπε να χρησιμοποιούν το εξάρτημα από τέσσερις έως έξι ώρες την ημέρα για τέσσερις μήνες, ενώ στη δεύτερη η καθημερινή «θεραπεία» διήρκεσε συνολικά έξι μήνες!

Σε μια άλλη μελέτη που έγινε σε δύο ασθενείς με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, οι ερευνητές βρήκαν ότι η χρήση ενός ειδικού «δαχτυλιδιού», που τοποθετείται γύρω από το όσχεο στη βάση του πέους, βοήθησε τους ασθενείς στη… μεγέθυνση του μορίου τους και τη διατήρηση της στύσης τους.

Ωστόσο, λόγω του μικρού δείγματος τα αποτελέσματα της μελέτης δεν θεωρούνται ιδιαίτερα πειστικά, προσθέ ΤΕΙ το δημοσίευμα.

Επίσης, η ανασκόπηση δεδομένων γύρω από την εξάμηνη χρήση αντλίας πέους, σε καθημερινή χρήση, εκτός από επίπονη διαδικασία, δε φάνηκε να είναι και καθόλου αποτελεσματική.

Για να θεωρηθεί ένας άντρας ότι πάσχει από το «σύνδρομο του μικρού πέους» πρέπει το μόριό του να είναι μικρότερο από 4 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και μικρότερο από 7,6 εκατοστά όταν είναι σε στύση.

Το 2005 από τους 92 άντρες που απευθύνθηκαν σε κάποιον ειδικό γιατί πίστευαν ότι είχαν μικρό πέος, οι ερευνητές βρήκαν ότι κανένας από αυτούς δεν έπασχε από το εν λόγω σύνδρομο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το British Journal of Urology οι άντρες φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για το μέγεθος του μορίου τους απ’ ό,τι οι γυναίκες.

Μελετώντας 50 διαφορετικές έρευνες κατά τη διάρκεια 60 ετών, πετρα χτισιμο τιμες βρήκαν ότι ενώ το 85% των γυναικών ήταν ικανοποιημένο από το… μέγεθος του μορίου των συντρόφων τους, το ποσοστό αυτό για τους ίδιους τους άντρες ήταν μόλις 55%.

Ίσως οι άντρες θα έπρεπε να έχουν υπόψιν τους μια πρόσφατη μελέτη, πλακεσ πεζοδρομιου θεσσαλονικη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο της Βρετανικής Ένωσης Χειρούργων Ουρολόγων, αγκωναρια τιμη σύμφωνα με την οποία «σημασία έχει το μέγεθος του ταλέντου σας και όχι του οργάνου σας!».

Φυσικά Πετρώματα Φυσικά Πετρώματα Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, πετρα συκης πηλιου διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, επενδυση δαπεδου εξωτερικου χωρου αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.grΦυσικά Πετρώματα Ασία: πλακεσ πεζοδρομιου πρακτικερ Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, κυβολιθοι τιμες σκρουτζ περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, πετρα επενδυσης τοιχου εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, πλακεσ πεζοδρομιου τοποθετηση τιμη ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Φυσικά Πετρώματα

source: πλακακια στοκ http://www.newsbeast.gr/health/arthro/609617/telika-metraei-to-megethos-tou-taledou/




Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close