κατασκευη ιστοσελιδων μπορεί να λειτουργήσει το διαδικτυακό μάρκετινγκ Από το 2010 και τον Ισμαέλ Μπλάνκο βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είχε η Ένωση γιατί το διαδικτυακό μάρκετινγκ στο instagram να website development μπορεί να λειτουργήσει το διαδικτυακό μάρκετινγκ Βολος δει παίκτη της ψηφιακού μάρκετινγκ να πετυχαίνει χατ τρικ…”

ΑΕΚ: Στα βήματα του «Ζορό» ο Ντ’ Ακόλ κατασκευη ιστοσελιδων

Από το 2010 και τον Ισμαέλ Μπλάνκο είχε η Ένωση να δει παίκτη της να πετυχαίνει χατ τρικ

Πέρασαν τρία χρόνια για να καταφέρει παίκτης της ΑΕΚ να κάνει χατ-τρικ. Ήταν και πάλι παιχνίδι Κυπέλλου στις 28 Οκτωβρίου του 2010, όταν ο Ισμαελ Μπλάνκο σκόραρε τρεις φορές κατά του Πανθρακικού, στο εμφατικό 1-5 της Κομοτηνής, που έδωσε τη δυνατότητα στην Ενωση να προκριθεί στην επόμενη φάση και να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου.

Οσο για την τελευταία πεντάρα των κιτρινόμαυρων, αυτή ήρθε στις 23 Απριλίου του 2008, όταν η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη ιστοσελιδων Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

κατασκευη kατασκευη ιστοσελιδων Βολος

source: http://www.protothema.gr/sports/article/329179/aek-sta-vimata-tou-zoro-o-d-akol/




κατασκευη ιστοσελιδων…

Hit enter to search or ESC to close