Φυσικά Πετρώματα Σε ηλικία δύο ετών είχε σοκάρει όλο τον κόσμο καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Ο 5χρονος σήμερα Aldi Rizal από την Ινδονησία είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Παρότι……

Το παιδί που έκοψε το κάπνισμα, εθίστηκε στο φαγητό! Φυσικά Πετρώματα Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία του 5χρονου Aldi

Σε ηλικία δύο ετών είχε σοκάρει όλο τον κόσμο καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Ο 5χρονος σήμερα Aldi Rizal από την Ινδονησία είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Παρότι κατάφερε να κόψει το κάπνισμα- είχε φτάσει τα σαράντα τσιγάρα την ημέρα!- έχει σήμερα ένα νέο εθισμό: το φαγητό.

Η οργή που είχαν προκαλέσει οι πρώτες εικόνες του Aldi να καπνίζει ανάγκασε την κυβέρνηση της Ινδονησίας να ξεκινήσει εκστρατεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των παιδιών- καπνιστών αλλά και να προσφέρει στον Aldi θεραπεία αποκατάστασης για να διακόψει το κάπνισμα.

Ο Aldi μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα Τζακάρτα για δύο εβδομάδες για να βγάλει από την καθημερινότητά του το τσιγάρο και να γίνει, για πρώτη φορά, αυλεσ σπιτιων φωτογραφιεσ ένα φυσιολογικό παιδί.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ καταγράφει τη σημερινή ζωή της οικογένειας, αποκαλύπ ΤΕΙ πώς ζει ο Aldi, χωρίς τσιγάρο αλλά και πάλι, με πολύ κακή υγεία.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας του ο Aldi είδε ψυχιάτρους που ενθάρρυναν τη μητέρα του να τον κρατά απασχολημένο με το παιχνίδι και της έμαθαν τους κινδύνους του καπνίσματος.

Ένας από τους ψυχιάτρους αυτούς, ο Δρ Kak Seto βλέπει ακόμα τον Aldi και την οικογένειά του διασφαλίζοντας πως δεν θα επιστρέψει στην παλιά του συνήθεια.

Η 28χρονη μητέρα του Diane Rizal είπε στη Daily Mail πως υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που προσφέρουν στο γιο της τσιγάρα αλλά εκείνος λέει ‘όχι’. «Λέει ‘αγαπώ τον Kak Seto, θα στεναχωρηθεί αν αρχίσω πάλι να καπνίζω και αρρωστήσω».

«Αρχικά είχε πολλά νεύρα χωρίς τα τσιγάρα του και καλούσαμε τον Δρ Seto για βοήθεια», τονίζει η μαμά του. «Τώρα δεν θέλει πια να καπνίζει».

Ωστόσο τώρα η κυρία Rizal ανησυχεί για το βάρος του γιου της καθώς έχει εθιστεί στο φαγητό. Όπως λέει, το αγοράκι ζητά φαγητό όπως απαιτούσε τσιγάρα και η οικογένειά του αγωνίζεται να μην υποκύπ ΤΕΙ στα ξεσπάσματά του.

«Όταν πρωτοέκοψε το κάπνισμα ζητούσε πολλά παιχνίδια. Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο αν δεν του δίναμε αυτό που ήθελε. Γι’ αυτό του δίναμε τσιγάρα στην αρχή, λόγω των ξεσπασμάτων και του κλάματός του. Τώρα δεν του δίνω τσιγάρα αλλά τρώει πολύ», κατασκευεσ κηπου με πετρα λέει.

Συμβουλευόμενοι διατροφολόγο οι γονείς του Aldi επιχειρούν να τον οδηγήσουν στη συνήθεια μιας καλής διατροφής ώστε να χάσει βάρος. «Θα έπρεπε να ζυγίζει από 17 έως 19 κιλά και είναι ήδη 24», πλακεσ καρυστου πρακτικερ λέει η διατροφολόγος. « Είναι δύσκολο για την οικογένεια, η μαμά πιστεύει πως είναι ένα κακομαθημένο παιδί, διακοσμηση τοιχου πετρα αν απλά του απαγορεύσει το φαγητό θα είναι πολύ δύσκολα. Θα χρειαστεί συνεργασία από όλους στο σπίτι. Του δίνουν τρία κουτιά ζαχαρούχο <a href="http://el.wikipedia.org/wi παιδίπαιδίατρος William Nawawi ανησυχεί πως ο κάπνισμα σε τόσο νεαρή ηλικία μπορεί να έκανε τον Aldi πιο επιρρεπή σε προβλήματα βάρους.

Σήμερα ο μικρός ζει στο ψαροχώρι του και έχει αυστηρή δίαιτα με πολλά λαχανικά και φρούτα και μικρότερες μερίδες φαγητού.

Η μαμά του δίνει μάχη να πείσει και την υπόλοιπη οικογένεια να μην του δίνει πρόχειρο φαγητό όταν η ίδια δεν είναι σπίτι ενώ οι γιατροί ελπίζουν πως αν ο Aldi χάσει κάποια κιλά, το βάρος του θα «στρώσει» καθώς θα ψηλώνει.

Πιστεύεται πως το ένα τρίτο των παιδιών στην Ινδονησία αρχίζουν το κάπνισμα πριν κλείσουν τα δέκα τους χρόνια και η κυβέρνηση της χώρας εντείνει τις προσπάθειές της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Φυσικά Πετρώματα Φυσικά Πετρώματα Βίντεο: σχεδια για εκκλησακια κηπου Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, μοντερνοι κυβολιθοι να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, επενδυση τοιχου με τουβλο σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, εκκλησακια προκατ τιμεσ θεσσαλονικη καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.Φυσικά Πετρώματα Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, “Cιrque de Celebrite”.

Φυσικά Πετρώματα

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/609703/to-paidi-pou-ekopse-to-kapnisma-ethistike-sto-fagito-/
Φυσικά Πετρώματα…

Hit enter to search or ESC to close